..wELcOMe..

assalamualaikum wbt..
salam sejahtera..

selamat datang !
have a happy blogwalking here..:)
keep in touch..stay tuned..^^,

*so sorry if i wrote in sms-ing ways..:)



Friday, July 15, 2011

..degree..

salam alaik..
sejahtera kalian..

sihat?

moga sentiasa di bawah lindungan-Nya..:)

alhamdulillah..syukur ke hadrat Illahi..
even tak dapat apa yang diingini tapi Dia bagi jua tempat buatku..
terima kasih ,Ya Allah ! :)

apa yang aku dapat ini..memang langsung diluar jangkaan aku..jauh sangat..:l

unimas ! universiti malaysia sarawak ..
ijazah sarjana muda sains dengan kepujian (sains dan pengurusan sumber tumbuhan)

act..aku tak tau pun benda apa la yang upu bagi aku ini..-.-'
aku tak minta pun..tapi dia nak bagi..terima je la..:l

asalkan ada tempat..alhamdulillah dapat..
ada gak member asasi tak dapat apa-apa even pointer 3 above..
harap-harap diaorang kuat semangat la..:)


Sungguh, kegagalan itu adalah kejayaan yang tertangguh. Gagal hari ini, bermakna akan ada kejayaan besar yang akan menanti.

Berjaya atau gagal,kembalilah kepada Allah setiap saat dan detik, kerna Dialah Yang Maha Mengetahui apa yang ada di langit dan apa yang ada di bumi.

2 comments:

kurakuraygslow said...

fat bersabar k :) terperanjat gak tau fat dapat sarawak. jauh tu. semoga fat tabah dan berjaya dalam hidup :)

fat_tia said...

tq2~~ :)
zaiti pn good luck tau lam medic !
u can do it !