..wELcOMe..

assalamualaikum wbt..
salam sejahtera..

selamat datang !
have a happy blogwalking here..:)
keep in touch..stay tuned..^^,

*so sorry if i wrote in sms-ing ways..:)



Wednesday, August 17, 2011

..Contest Hari Raya..

assalamualaikum..:)

salam sejahtera ^^,

tadi aku bukak e-mail..
tetiba..
ada la satu e-mail ni..

about Contest Hari Raya..suh tulis sal 1Kampus.com..

aku pun blur la..
apa ni?

tapi..entah macam mana..ley pulak tertarik..
so..aku pun join la 1Kampus.com..
macam biol je rasa..tapi tak pe la..kot2 de jodoh ke kat sini..
*minah ni gatai betul.. geli ! allergic ngn diri sendiri !

untung-untung aku join contest ni..kot2 dapat lak duit raya $$$ *mata duitan..:P

da la mukadimah nya..

mm..
mai la nak talk talk sikit pasal 1Kampus.com ni..

mm..*humming sikit..sila humming lagu raya ye sbb ini contest hari raya..sekian ! :P

1Kampus.com ni related to student act..
slogan 1Kampus.com ---> Komuniti 1Kampus *ye ke tidak? konpem da ni..:)

it like social network that connect student..
anda boleh post seberapa banyak article yang anda nak..but makesure that the article berguna tau..
anda boleh jumpa member yang sama/lain kampus ngn anda..boleh kenal lebih mendalam..*digalakkan kepada yang nak stalk crush..oppsss !
anda boleh jugak wat forum..bincang sesama ttg apa yang korang ragu-ragu..

aku rasa tu je kot..maybe ada extra advantage ag..
tapi disebabkan kemalasan aku nak selongkar 1Kampus.com..so ni je la yang mampu..terima ye !

tu je la..
de rasa nak join? klik sini <--- syarat + cara + hadiah..semua ada..baca je..

akhir kata..

1Kampus.com ! Saya mahu duit raya ! Yeah !

do visit 1Kampus.com :)

kalau suka..like je..
kalau tak suka..like jugak ! *saya kejam ! sekian :)

take care people !

foot note : first time masuk benda alah ni..:)

No comments: