..wELcOMe..

assalamualaikum wbt..
salam sejahtera..

selamat datang !
have a happy blogwalking here..:)
keep in touch..stay tuned..^^,

*so sorry if i wrote in sms-ing ways..:)



Wednesday, August 17, 2011

..manage blogs i'm following..

assalamualaikum..:)

sejahtera..

hari ini ,tetiba aku terajin nak edit blog-blog yang aku follow..
some blog yang aku follow..aku da remove..

sebab apa?
sebab bila aku bukak blog dyeorang..aku tak lepas masuk..
ada yang private kan blog..just untuk readers yang dyeorang kenal je..*aku terpinggir sbb aku silent reader :(
ada gak yang blog tak dijumpai..maybe sbb dyeorang da delete kot..

tak pe la..
aku still ada certain blog yang aku suka baca..

meh aku senarai kan..
*mana tau korang ada termasuk ke..:)


**susunan/turutan blog tak menggambarkan bahawa blog di atas lagi best dari di bawah ye..
sbb semua blog yang aku follow best..tq !

1
2
3

jeng jeng jeng !

tutorial blogs
tutorial + private blog ---> prefer more to his tutorial :)
fully tutorial blog ^^,
other tutorial blog :)

informative blogs
beliamuda
eputra

suka baca ni !
cik epal :)
burungman :)
dr. cinta punye belog :)
jejariruncing :)
irine nadia marcello :)
petua kita semua :)
tinta penaku :)

saya kenal dyeorang ! *jangan cakap tak kenal aku ! nak kena ketuk ke? :P
first kenal kat fb :) <--- dia cam saya masa kat food court ^^,
Cik Hippo ;)
i'm nadrah ghani <--- nama dia nadrah ghani..bukan nama saya :P
kurakuraygslow :) tapi dia bijak ! :D
Niem's
Rhythm Of Life
the colours of my life

rasa nya..sampai sini la dulu..

try la usha ye ! :)
all the best !
**act..banyak lagi blog yang aku follow..tapi aku update yang ni dulu..

:)

nota kaki : sapa pun kita..kita hanya la makhluk-Nya..tc !

4 comments:

kurakuraygslow said...

ok touched. hehe =D
btw, kenapa bila fat update blog, tak keluar kat dashboard saya?

fat_tia said...

haha
touching lak dye :P

mm..
x tau la..
maybe waktu zaiti follow kita..kita x update pe2 kot..-.-'

kurakuraygslow said...

owh a'ah la..hahaha. termalu sekejap. eh fat, yang blog nadrah tu memang takde button follow ek? best lah blog dia. ayat macam bangang2 je..hahaha =D

fat_tia said...

haha
xpe2..kita je yang tau..hehe

mm..
xde..
2 blog baru dye..arie 2 blog lain..

maybe dye malas nak kutip followers kot..
6t kita tanya ea..

mm..
tapi realiti nya..mmg dye best pn..
ala2 g2..haha
*sorry nad :P