..wELcOMe..

assalamualaikum wbt..
salam sejahtera..

selamat datang !
have a happy blogwalking here..:)
keep in touch..stay tuned..^^,

*so sorry if i wrote in sms-ing ways..:)



Wednesday, August 24, 2011

..ramadan ke 22..

salam alaik..
sejahtera

isnin lepas 22082011 bersamaan 22 ramadan 1432H

saya dengan member sekolah rendah merangkap member sekolah menengah time lower form pergi keluar dating <--- ini statement ! sekian ! :)

act..kami berbuka di luar..tukar angin..:)

mm..
plus minus 5.30 pm..
budak-budak ni berkumpul kat rumah saya..
cadang nya nak bukak kat A&W..*A&W baru bukak kan..nak merasa la..:P

kami naik 2 buah kereta..
kami bertujuh..

lam kereta..
member dapat mesej menyatakan bahawa..
beli makanan kat A&W tapi kita makan kat riverfront..

so..semua setuju..

pas beli..
terus menuju ke riverfront..:)
*ayat abis skema..maaf ! :)

tapi..tetiba da lak yang menyakitkan bijik mata aku..
mata aku yang galak cam rozita che wan ni telah ternampak kewujudan 2 pasangan merpati tak sejoli..
tolong la ! rimas tau tak !
da la yang perempuan pakai short..agak-agak la kakak ! =.=' annoying !
*bukan la nak cakap aku baik..tapi pakai tu berpada pada la..

mm..
mmg terkesan la di jiwa ni bila anak muda kita berpakaian begitu..
mohon aku dijauhkan..:)

sedih rasa..

mm..
da gak family bukak kat situ..
sweet..comey je..terharu tengok..:)

ending nya : kamimakanlajulajusebabtakuthujan..:)

sampai rumah pukul 8.10 pm..
mak ngn ayah da siap-siap nak g masjid..
aku pun bekejar la amik air semayang..

last-last..semayang maghrib kat masjid..
nasib baik tak masuk isyak ag..:)

nota kaki : moga aku diberi petunjuk oleh-Mu untuk semua benda yang aku lakukan supaya aku tidak tersalah langkah ! amin :)

No comments: