..wELcOMe..

assalamualaikum wbt..
salam sejahtera..

selamat datang !
have a happy blogwalking here..:)
keep in touch..stay tuned..^^,

*so sorry if i wrote in sms-ing ways..:)



Thursday, October 27, 2011

..nikah khitbah..

salam alaik teman-teman ku :)

actually tak tahu kenapa..
tetiba aku rasa cam nak post pasal nikah..
ya..NIKAH !

cik spirit nak kawin da ke? LOL

mm..of course la tak kan?
kalau aku nak kawin..da lama aku jemput korang*muka bajet de readers..HAHA

mm..
korang pernah dengar sal nikah khitbah tak?

mm..
kalau nikah gantung..pernah dengar tak?

actually..nikah khitbah tu sama je ngn nikah gantung..

nak tau lanjut..klik la :)

so..apa pendapat korang?

da de hati nak kawin..
or mm..okay je kot..

pada aku..if korang da de calon..baik korang cepat2 kan je..aku tak kesa pun..
lagi cepat korang kawin..lagi baik hidup korang..tak da la bergelumang ngn maksiat kan?

p/s : moga kita sentiasa di bawah lindungan-Nya..amin~~ :)

2 comments:

x room8 said...

saya pon x kesah kalau awak kawen awal.. =)

jemput ye!

fat_tia said...

haha..

insyaAllah..

anda pasti d jemput ! :)

tahniah ! ^^,