..wELcOMe..

assalamualaikum wbt..
salam sejahtera..

selamat datang !
have a happy blogwalking here..:)
keep in touch..stay tuned..^^,

*so sorry if i wrote in sms-ing ways..:)



Thursday, January 12, 2012

siapa aku?

salam alaik..
salam sejahtera :)

siapa aku?

mm..
satu persoalan..:)

aku bagi satu quote ni

STRANGERS think i'm quiet
MY FRIENDS think i'm out-going
MY BESTFRIENDS know that i'm completely insane

okay !
thats' show who am i?

most strangers will notice that i'm quite quiet
saya penyegan orang nya bila jumpa dengan orang yang belum pena jumpa

tapi..
bila da kerap jumpa..
insyaAllah..saya mudah mesra..:)

yup..
kawan-kawan sekolah + kawan-kawan asasi + kawan-kawan universiti fikir saya senang untuk berbicara
tapi..
saya hanya mudah nak communicate dengan kawan perempuan saja..
sbb..saya ada satu tabiat..
iaitu..
bila saya berbicara..saya mudah tersenyum..
*benda ni memudaratkan bila saya cakap dengan budak lelaki

sampai saya pena ditegur oleh sahabat saya..
dia cakap..'mesra nya fat dengan classmate lelaki fat'

saya agak terkedu waktu itu..
tapi..saya berterima kasih dengannya..
sekarang..saya sedang berusaha untuk mengurangkan pergaulan dengan lelaki..
kalau kena bercakap pun..saya mesti ketatkan muka..
tapi..tu bukan saya..

saya bukan sengaja..mmg da lumrah saya akan tersenyum bila bercakap..
insyaAllah..saya akan berusaha untuk menjaga ikhtilat ni..

member-member rapat saya mmg akan fikir saya suda gila bila sama-sama dengan diaorang..
you make my day la dearest friends !
miss u damn much tau !

masih ingat kah..kita selalu gila bersama? kita selalu meroyan bersama?
all the memories will always stick in my mind and my heart..insyaAllah

okay !
kat atas saya da terang serba sedikit sal quote yang berkait ngn diri saya..

tapi..
behind that..
saya juga mempunyai personaliti lain yang hanya diketahui oleh beberapa kawan saja..

i'm not dwi-personality ya !
just that..the other side of me

okay !
now i want to reveal it..HAHA
*cam la ada orang nak tau kan? :P

- saya seorang yang lambat marah tapi bila da marah mudah reda
- saya bukan seorang yang penyabar
- saya tak suka tunggu orang
- saya suka buat kerja last minute
- mood akan hilang bila something bad happen early morning in that day
- saya seorang yang cepat bosan
- saya tak suka orang yang lambat
- saya suka rushing
dan ada lagi..tak ingat..hehe

saya jahat kan? saya kejam kan?

hati saya masih tak boleh nak prevent perasaan kat atas..
sedang berusaha..insyaAllah

p/s : saya tau kat dunia ni tiada yang sempurna..saya pun tak sempurna..:l

2 comments:

future said...

awak bukan saja x suka tggu org tp awak juga x suka org tggu awak.

nnt awak akn cakap : xpe pegi la dulu, xyah tggu kte *sambil cari kad matrik atau cari stok makanan atau pakai stokin atau cari kertas tutorial atau apa2 lah*

fat_tia said...

haha..

terharu baca :')

mm..
x suka gak orang tggu kan?
i know feeling orang yang tggu kita tu..
sbb tu la yang saya rasa kalau saya tggu orang..:)

no offense