..wELcOMe..

assalamualaikum wbt..
salam sejahtera..

selamat datang !
have a happy blogwalking here..:)
keep in touch..stay tuned..^^,

*so sorry if i wrote in sms-ing ways..:)



Tuesday, July 3, 2012

adik belajar overseas

salam alaik..

da lama rasanya aku tak tulis kat blog aku ni

kenapa ya?
byk sbb nya
mungkin aku sibuk kot..sibuk dengan study
mungkin gak sebab tak ada idea bernas lagi bijaksana untuk aku lakar atas blog aku ni

tapi hari ni..
insyaAllah
ada something aku nak coretkan atas blog bersawang ni

first of all
aku kena la bersih dulu blog aku ni
da berdebu sangat keadaan nya..

*ambil penyapu..
sapu-sapu sikit

okay ! da bersih ! :)

actually aku just nak beritahu bahawa
..alhamdulillah..adik aku yang sorang tu da sambung belajar kat overseas
aku tumpang gembira tuk dia

semua tertanya tanya kan? belajar kat mana la agak-agak adik miss spirit ni?

jawapan: Russia

apa yang aku harap sgt supaya adik aku ni dapat grad dengan cemerlang, gemilang dan terbilang
aku juga harap dia tak lupa kat aku dan mak bapak kami
paling penting aku harap dia tak lupa kat Allah
aku harap dia dapat jaga iman + hati dia dari godaan apa-apa yang bertentangan dengan Islam

moga dia menjadi islam yang bukan hanya pada nama tapi islam yang menyeliputi seluruh jiwa + raga nya..
insyaAllah

mohon doa semua untuk adik aku ya ! :D

No comments: