..wELcOMe..

assalamualaikum wbt..
salam sejahtera..

selamat datang !
have a happy blogwalking here..:)
keep in touch..stay tuned..^^,

*so sorry if i wrote in sms-ing ways..:)



..tentang saya..:)

assalamualaikum

salam sejahtera

setelah agak lama menjadi blogger..sekarang baru terfikir nak letak personal details..-,-

okay..

let's check it out..
*perasan..cam la ada orang nak tau.. HAHA

saya guna nama pena miss spirit..so, call me miss spirit :P
saya batch 1992..^^, *kira sendiri..sebab tiap-tiap tahun umur saya muda matang setahun..hehe
berasal dari negeri Pahang !

sebab jadi blogger?
act..aku tak tau kenapa aku jadi blogger..tapi aku rasa la..maybe sebab aku saja-saja kot*ada ke reason saja-saja..mm..mungkin juga sebab aku rasa bila aku menulis..sikit beban kat bahu tu ley la terlerai..mm..kemungkinan juga sebab aku suka share story aku kat korang sume*bajet ada je readers..haha
reasons aku semua maybe..
and aku gak rasa..aku nak share something dengan korang..insyaAllah apa-apa yang aku share kat blog aku ni akan mendatangkan manfaat kat korang..:)

aku rasa ni je la kot..

apa-apa hal..stay tuned kat blog aku ea..:)

kalau korang rasa aku perlu improve apa-apa..jangan segan silu..just tell me ! (:

okay..tq :)

extra
siapa aku?